Catharina M.blogg.se

Make your dreams come true

Kategori: Insperation

 

Veckans utmaning!

Kategori: Allmänt

 Jag är med i veckans utmaning hos nattstad.se/healthbyangelica  Och all text och bilderna är lånade från hennes blogg. Join:a ni också i utmaningen!

Vad är veckans utmaning?
Varje vecka kommer jag att anta en ny utmaning, det kan handla om allt från träning och kost till återvinning och miljö. Jag kommer att lägga upp mina utmaningar för er, som en inspiration till att även ni kan utmana er själva och era läsare. Veckans utmaning handlar inte om att du enbart den veckan ska göra detta, utan det ska bli en sporre att köra första veckan och sedan fortsätta om du känner dig bättre efter den veckan. Till exempel att inte äta godis på en vecka - klarar du första veckan och mår jättebra efter det, kommer du garanterad att fortsätta veckorna utan godis. Början till en ny livsstil helt enkelt. 

Presentation av veckans utmaning
Innan sommaren och i början av sommaren körde jag plankan ganska regelbundet, jag satte upp mål och ökade minuterna hela tiden. Någonstans mitt i allt med flytten, börja studera på universitet, sluta på mina arbeten och det, så föll denna träning. Men nu tänkte jag ta upp den igen och tänkte även utmana er att plankamed mig! Denna utmaning kan alla som vill vara med på, eftersom den är väldigt individuell, du kör i ditt eget tempo, tills du nått ditt mål - men vi kan peppa varandra på vägen!

 
 

Städning och powerwalk

Kategori: Allmänt

Idag har jag städat och gått en powerwalk, gick upp sent som vanligt men alltså jag orkar inte gå upp tidigare än 12. Haha, nej men jag får skärpa mig men sen så är det ju det att jag går och lägger mig vid halv 3 på nätterna. Då orkar man bara inte, haha shit vad jag svamlar. Men i alla fall, det var min dag och nu ska jag väl fortsätta med städningen. Puss & kram ❤

Träning

Kategori: Allmänt

Jag har sovit till 12 de senaste dagarna och känner mig ändå inte helt utvilad. Känner som att jag slösar bort hela dagarna ju! Men idag ska jag i alla fall till erikslund och sedan ska jag försöka träna och gå en powerwalk.Det var nog allt om min dag i alla fall.
 

Merry christmas!

Kategori: Allmänt

 

Det bara e så

Kategori: Allmänt

Tycker den här låten är så himla fin!
 
 

I can't wait!

Kategori: Allmänt

Yo! Idag ska jag städa mitt rum och sedan vad halv 5 tror jag, ska jag och min familj till farfar på lite "tomtegröt" och julskinka. Jag börjar verkligen känna att julafton är på väg, haha jag längtar så!
 

Julmiddag

Kategori: Allmänt

Yo! Idag/ikväll ska jag på julmiddag med Bella hos våran vän Aisuda, ska bli skitkul! Innan ska vi hämta blommorna som vi beställde förra veckan eller så. Man kan ju inte komma tomhänt, haha. Men i alla fall, så ser dagens planer ut.
 

Get inspired

Kategori: Get inspired

Pink

Kategori: Get inspired

Don't trust anyone.

Kategori: Insperation

 

Black and white

Kategori: Get inspired

Ullared och gym med Betto

Kategori: Allmänt

Yo! Sov till 12 idag, helt slut var jag efter att jag vart i Ullared i helgen. Jag kom hem vid typ 24.00. Jag köpte en massa saker och jag är såååååå nöjd med allt!! Och idag har jag gymmat med bästa Betto. Ska nog ta och duscha nu och lägga mig efter det, är helt slut!

Hasslade

Kategori: Musik

 

Dagens inspirations citat

Kategori: Insperation

 

I hate that.

Kategori: Insperation

Smoke

Kategori: Get inspired

Taylor Momsen

Kategori: Get inspired