Catharina M.blogg.se

You Only Live Once.

Kategori: YOLO!

Yo! Kom hem från lägret igår, det var hur gryyyyyyyymt kul som helst!!!!!!!!! Andra dagen eller nått så gick Bella och jag till stranden och utan vidare så var i vattnet och genomblöta med kläderna på. Skitkul!!! YOLO!

Dagen efter tog Bella och jag Emma, Tea och Tildes stege till en av deras våningssäng i deras rum. Vi tog den och sprang som 2 galningar! Bella och jag sprang och runt huset ett varv
för att få dem på villospår. Sedan slängde vi in den snabbt som tusan i vårat rum och låste! Sedan sprang vi ner till stranden och hoppa in i en buske som 2 apor och där var vi gömda i 5 min innan vi gick lite diskret till resturangen, då vi blev påkomna av Tea! Och kutade efter oss och hade samlat ihop sig en armé av människor! Så vi gömde oss på varsin toalett. Då bad hon några andra att lyfta upp henne så hon kunde se i vilken toalett vi va på (vi var på varsin) och hon hotade oss att: Om ni inte kommer ut nu, så kommer lägerledarna låsa upp erat rum med huvudnyckeln och rota igenom det tills de hittar stegen! Så jag blev skit skraj och smällde upp dörren på dem, ställde mig framför toaletten som Bella var på och skrek: Om du inte kommer ut nu Bella som kommer jag slå ihäl dig! Jag vill inte att Putte (en lägerledare, som är präst) ska se mina underkläder hänga på tork! (De som jag hade badat i dagen innan) Så Bella kom ut och tillsist sprang Bella och jag upp till rummet och gav tillbaka stegen.

Dagen efter det låg jag och vilade uppe i Teas våningssäng då Bella och Tea faktiskt sprang in och tog båda stegarna så jag var fast där i cirka 10 min innan de kom tillbaka och satt dit stegarna igen. Fast det var ju bara grymt kul enligt mig!

Just ja! Jag kom på en sak, men kommer inte ihåg när det var men i alla fall. Vi skulle rita det finaste vi visste på varsin kakelplatta. Så jag la ner min själ på den, och sedan skulle Birgitta (en annan lägerledare, också präst) berätta en överraskning till dagen efter. Så alla var tvungna att gå till resturangen där hon skulle berätta då. (Resturangen var 50 meter ungefär, från där vi var så man började ju undra) Sedan på väg tillbaka hör man hur något kraschas, gång på gång. Så ser man när man kommit tillbaka där man var från början att lägerassistenterna har kraschat våra "konstverk". Och vi bah: Jaha, varför måla vi dem? Då var det något man skulle lära sig om att människor är nyskapande. Så vi skulle bygga något nytt med alla bitar lite mixade. Japp, det var det roliga och knasiga som hände på lägret. Det blev väldigt långt nu, men ett stort tack till er som läser igenom hela och inte bara bläddrar förbi för att det var för långt! Puss & kram ❤
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: