Catharina M.blogg.se

Nour El Refai

Kategori: Allmänt

Så jälva kung alltså! Ikväll gick Bella, jag & Tilde på en typ "Workshop" eller vad det nu hette och Nour El Refai var där och gjorde ett litet standup. Hon var grymt rolig och jag & Bella tog bild efteråt med henne!! Yääy! Haha. Sen så fick alla även varsin goodiebag med lite smått & gott. Lite hygien produkter, hårspray, några tuggummi paket, nån kondom och en nyckelring osv.
 
 
 

Lilla Namo

Kategori: Fest

Såååå jävla taggad till ikväll! Jag och mitt gäng ska till folkets hus på någon fest eller något och Lilla Namo kommer uppträda!!! Yäääy! Hon är ju hur cool som helst, love her!

 

Jag svimmade nästan

Kategori: Allmänt

Aaaaaaaaaah!! Jag är så överlycklig!!! Visst jag är grymt förkyld men min pappa och min brorsa kom nyss hem från Västerås och de hade vart på Media Markt och sökt efter mina drömhörlurar. BEATS Studio - silver. De har tydligen slutat tillverka dem i den färgen jag vill ha
:( men en som jobbade där kollade upp om det fanns någonstans i Sverige där det finns kvar och det fanns typ ett par kvar i Gävle. Så pappa betalade handpenning och beställde dem därifrån! Yäääy! Jag är så glad! Jag trodde jag skulle svimma, jag har velat ha dem så länge nu och nu kommer jag äntligen få dem!
 

Catching Fire

Kategori: Movie

Yo! Jag var på bio igår med hela gänget vi såg The Hunger Games 2. Den var hur bra som helst!!! Det ända som var lite b var väl slutet. Det var ett slut som gör att man måste vänta i ett heeeelt år till, till The Hunger Games 3. Haha, men filmen var som sagt grym och jag rekomenderar den starkt!
 
 

Swaaaaag

Kategori: Get inspired

Tsunami

Kategori: Musik

 

Dagens inspirationscitat

Kategori: Insperation

 
 

Tattoos

Kategori: Get inspired

Street

Kategori: Get inspired

Inställd matte! Yäääy!

Kategori: Allmänt

Yäääy! Första lektionen inställld, jippi!! Behöver inte åka till skolan för ens klockan 09.00. Vad glad man blir! Haha, men i alla fall tänkte passa på att slänga in ett kort litet inlägg eftersom jag har sovmorgon. Men nu ska jag ta att fortsätta lyssna på musik och bara chilla. Adios!
Passar på att slänga in en jättefin bild på TJ och mig för ett tag sedan. Haha.
 

Blonde hair.

Kategori: Get inspired

För äkta.

Kategori: Musik

 

Shoo

Kategori: Musik

Älskar verkligen den här låten! Den har legat i min Spotify lista ett bra tag nu men började verkligen lyssna på den för några dagar sedan bara.
 

Eminem feat. Rihanna

Kategori: Musik

 

#Sunglasses

Kategori: Get inspired

Marc Jacobs

Kategori: Get inspired