Catharina M.blogg.se

Stjärnorna finns här

Kategori: Musik

 

Be yourself

Kategori: Allmänt

Det gick väl bra

Kategori: Allmänt

Ska snart dra iväg till gymmet med Betto, har vart i skolan hela dagen som vanligt...Haft en redovisning faktiskt, gick väl bra. Annars har jag inte så mycket mer att säga om denna dagen.
 

AWKWARD.

Kategori: Allmänt

Idag har dagen gått åt att nörda programmet AWKWARD. haha, bäst ju! Jadu, skulle ha gymmat idag men det blev inte av men jag behövde ändå vila på grund av den grymma träningsvärken jag har från i fredags. Men ah, det var allt jag hade att säga, haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fick kämpa för att ta mig upp ur sängen

Kategori: Allmänt

Igår var jag på gymmet med Betto. Det måste nästan ha vart det jobbigaste passet vi har haft. Sjukt, jag vakna upp imorse och kunda knappt gå. Fick verkligen kämpa för att ta mig upp från sängen. Haha, i alla fall, senare idag ska jag vara med Amanda N, vi får se vad vi kan tänkas hitta på.
 

Rum & red bull

Kategori: Musik

 

Jävligt fokuserad!

Kategori: Allmänt

Helvete vad min blogg har legat och dammat. Sorry för det! Haha, det har inte hänt så mycket. Sorg, skratt och tårar för att sammanfatta. Har en period just nu då jag är så jävla fokuserad på pengar. Haha, jag kollar runt lite på nätet om det finns något ställe där man kan skaffa sig någon typ av inkomst, hittade ett ställe som jag nu är medlem på. Men vet ej om jag ska fortsätta eller inte. Men det löser sig!