Catharina M.blogg.se

Junkyard

Kategori: Kläder

Yo! Är sååååå taggad! Gjorde precis ett lyckat köp hos Junkyard, så det kommer väl nästa vecka. Det är det jobbiga. Att vänta! #0%tålamod! Haha, i alla fall här under är plaggen som jag beställde med direktlänkar på bilderna.
 
 
 
 
 
 
 
 

1:a boxningsmatchen!!!

Kategori: Allmänt

Nu har bloggen stått tom! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har haft någon tid till att blogga, sanningen är att jag faktiskt inte har orkat. Men i alla fall, idag var jag på Bellas 1:a boxningsmatch!! Hon var sååååå grymt bra! Hennes fotarbete är sjukt! Jag ska inte ens börja prata om hennes slag för då kommer jag inte kunna sluta! Sån jävla styrka alltså! Det var meningen att Bella skulle möta en nybörjare eftersom det var Bellas 1:a match, men av någon anledning så kom inte motståndaren. Så då fick Bella möta ett proffs, seriöst! Men, Bella vad hur duktig som helst ändå, och enligt Bella så var hennes motståndare jätte snäll som frågade Bella om om var ok mitt i matchen. För att sammanfatta: Jag är jävligt stolt över Bellas insats i matchen! Så som hon har varit nervös hela veckan. Hon var grymt bra!
 

Min framtid

Kategori: Allmänt

Yo! Har inte hänt så mycket idag, ingenting faktiskt. Jag har inte ens tränat. Jag vill seriöst ha en veckas lov till, minst, så att säga. I vår kommer ju alla nationella prov också. Yäääy... Men nu ska jag tänka lite positivt, efter den här terminen är det ju nästan över. Gymnasiet blir grymt bra, för att vara lite optimistisk. Haha, nej men allvarligt, jag ser fram emot det. Sedan är det bara högskolan, and then I'm done! Yäääy! Ser fram emot arbetslivet och att tjäna egna pengar, äga en bil, ett eget hem och att få försörja sig själv. Och någon gång under tiden finna mitt livs kärlek. Haha, men ah att ta mer ansvar så att säga. Det var allt jag hade att säga, ett litet inlägg om framtiden.
 Orginalbildernas källor: #House #Love #Money #Lexus
 

Black and white

Kategori: Get inspired