Catharina M.blogg.se

Jag är överlycklig!

Kategori: Allmänt

Idag fick man reda på Magazin24  om man kom in på gymnasiet eller inte, och i vilket program, i alla fall Ullvigymnasiet. Något annat gymnasium har jag ingen aning om då jag endast sökte till Ullvi. I alla fall så kom jag in på första handsvalet!! Whoop, whoop!! Ekonomiprogrammet då, jag visste att jag skulle komma in men det är ju alltid kul med bekräftelse. Jag är i alla fall skit glad och upprymd och vet inte riktigt vad jag ska göra, jag är bara så glad! Jag har velat gå ekonomiprogrammet och vetat vad jag vill göra efteråt i flera, flera år tillbaka nu. Så är skit glad och jävligt stolt över mig själv! Haha, aja men det var vad jag hade på hjärtat. Ses!
 

Shu katt

Kategori: Musik

 

Glad midsommar!

Kategori: Allmänt

Jag fick ingen kontakt mellan kamera och dator så jag lägger upp bilderna när de får kontakt sen
 
 
 

Hur grym är inte denna låt!!?

Kategori: Musik

 

What I like About You...

Kategori: Musik

 

Höjning med 95 poäng!

Kategori: Allmänt

Wuddup!!? Nu är det sommarlov!!!!! Whoop, Whoop! Jag kommer attbörja på gymnasiet till hösten så jag har alltså officiellt gått ut grundskolan! Och jag är så jävla stolt över mina betyg och meritvärden! Jag har 9 st B:en så mitt mål är att höja dem till A:n på gymnasiet. Det ska väl gå? Haha, aja jag räknade faktiskt ut att jag har höjt mitt meritvärde med 95 poäng sen höstterminen i 8:an!!!!! Sjukt stolt! Haha, aja ska återgå till att göra mitt sommarschema. ¡Adios!


 

 

Kolla på Lindsay Lohan

Kategori: Allmänt

Kolla på Lindsay Lohan dokumentären som går nu, kl: 20:00, på 5:an
Väldigt intressant "serie-dokumentär" enligt mig.
 

Toca Toca

Kategori: Musik

 

Surfboard

Kategori: Musik

 

Det är den jag är helt enkelt

Kategori: Musik

 

Maleficent

Kategori: Movie

Maleficent såg jag igår, fredag, med några personer och fy fan vad grym filmen var! De gjorde om en hel del från "orginal sagan" och det var så grymt! Jag tänker inte säga så mycket mer om filmen då det skulle bli värsta spoilern, men gå och se den! Jag rekomenderar den starkt! Angelina Jolie har huvudrollen och hon spelade rollen sjukt bra.
 
 
 

Crossa

Kategori: Kör på känsla

Wuddup!? Själv har jag lärt mig att åka cross idag! (whopp whopp!!) Haha, sjukt stolt över mig själv! Min brorsa köpte en cross när jag var i Italien förra veckan och han lärde mig idag. Han var en sjukt duktig lärare och jag var sjukt taskig. När jag väl lärt mig så köttade jag i väg fram och tillbaka medan han fick gå och springa i den stekande solen. Haha, sorry broshan! Haha, han var i alla fall en väldigt bra och tålmodig tränare och jag är extremt stolt över att jag lärde mig så pass snabbt som jag gjorde!
 
Crossen såg ungefär ut som den nedan (laddar kanske upp bild senare på brorsans) :