Catharina M.blogg.se

Hehe...

Kategori: Allmänt

Oj, hjälp. Jag var verkligen taggad till att träna "hela" natten igår. Sen blev det så att det lååååååååååååånga träningspasset, som skulle pågå hela natten, startades klockan 00:00. Och avslutades genom att jag däckade med träningskläderna på, klockan 00:30. Ja, det var väldigt lyckat om ni frågar mig. Jag tipsar er därav att inte träna nattetid, då jag bara av 30 min träning, var helt slut dagen efter plus att jag vaknade väldigt ofräsch med träningskläder på. Så det var ju inte så kul! I alla fall, det är ju mors dag idag så glad mors dag alla mammor där ute! Haha, jag firade min mamma genom att koka lite kaffe och te och sedan gjorde jag en avokadosallad med en mörk chokladbit på sidan av. Och självklart en fin liten blombukett. Ja, det var min dag det. Hoppas eran vart bra!

"Dagens" mål

Kategori: Insperation

Wuddup!?!? Jag ska till Italy (!!!!!!!!!!!!!), med klassen på onsdag. Och jag känner att jag måste träna lite innan dess, så jag tänker "lana"hela natten. Men inte med spel, utan med träning! Haha, vettfan om jag orkar men jag kommer göra så gott jag kan för att nå mitt mål. Så jag värmer upp inför det nu, genom att ta lite "power-naps" lite här och var mellan plugget! Hahaha, men i alla fall, berättar imorn hur det gick, eller kanske uppdaterar i natt, vi får se. Aja önska mig lycka till! ByeBye, så länge!
 

I got one less problem without you.

Kategori: Musik

 

2 inlägg i 1

Kategori: Movie

Förra helgen tror jag det var, var jag på bio med Bella. Vi såg filmen The Other Woman och jag ville bara tipsa den till alla! Den var grymt bra, härlig och sjukt rolig! Och det bästa av allt var att man mådde bra efteråt också.
Det var även bra och välkända skådespelare med i filmen och till och med Nicki Minaj! Men i alla fall så är trailern till filmen här under och jag rekomenderar filmen till alla som gillar att skratta och må bra.
 
 
 
Igår var jag & Bella på bio igen och såg storfilmen Divergent. Sjukt spännande och bra film med grymt duktiga skådespelare i! Det händer alltid något i filmen och ibland vet man inte om det är på riktigt eller om karaktären "drömmer". Man, jag i alla fall, levde mig verkligen in i filmen och jag ville nästan inte blinka för att jag skulle kunna råka missa något. Trailern till Divergent påminner lite om filmen The Hunger Games men Divergent tycker jag verkligen inte är som The Hunger Games. Trailern till filmen är här under och jag rekomenderar den starkt till alla som gillar spännande filmer med mycket action och en gnutta kärlek i.