Catharina M.blogg.se

Årets talangjakt

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet, så vacker så...nej men orkade inte vara seriös. Iaf så var jag på årets talangjakt alldeles nyss, det var meningen att hela gamla talangrådet skulle mötas på ett ställe för att få komma in gratis. Dock, så skulle jag möta Betto innan och hon var försenad...som vanligt...Haha, asså Betto! Så när vi kom till mötesplatsen hade alla i gamla talangrådet gått in och satt sig längst fram. Så jag & Betto fick övertala hon som satt i kassan att vi har "tillstånd att få gå in gratis". Tillslut trängde vi oss fram och satt oss i mitten ungefär. Strax innan det satte igång höll jag ett litet föredrag för Betto om hur viktigt det är att hålla tider. Stakars Betto...Talangjakten var åtminstonde förvånadsvärt bra, riktigt bra och vissa förbättrade talanger i år!! Pausunderhållning var också bra, helt ärligt, men eftersom jag var med i pausunderhållningen förra året så kan ju ingen pausunderhållning i världen mäta sig med den! Haha, iaf så ska jag plugga lite på juridikprovet som jag har i morgon nu, och sedan sova. Natti natti!
 

Jagad av hundar

Kategori: Allmänt

Alltså jag svär, jag är inte sån, men please...det är en människa som veeeeerkligen går mig på nerverna alltså. Jag har fan sagt åt männskan 1000 gnr att det inte är nödvändigt att skriva så mycket som han/hon gör. Personen som jag skriver om just nu skriver "hej" sedan markerar man med en ytlig konvo "sluta skriv med mig för fan". Vem som heslt skulle se att jag inte vill skriva med han/hon som spammar som fan. Sedan 5 min senare då man bara har svarat på "hej" och "görs?" typ, skriver jäveln "hej" igen. Inget vettigt alls att säga. Bitch please, tror du jag pallar? Jag har fan annat att tänka på än att skriva "hej" till dig 100 gnr på 1 dag. Aja, väldigt mycket hat, jag är medveten om det och jag skulle aldrig skriva så om en människa som är allmänt snäll och trevlig. Men det är inte denna människan så, ja. Usch, vilket negativt inlägg, men kände att jag behövde skriva av mig lite ändå. Aja, ska fortsätta kolla på Jagad av hundar nu. Bye Bye!

◊∑∆∫« Ç∆É√‡˜Ü¬“”ºŒ∏˚^

Kategori: Allmänt

Tagga matte-prov imorgon då! Usch och fy och bläää! JAG VILL INTE!!! Jag är sjukt nervös, ekonomiklassen kommer att göra provet i Aulan med både samhäll-A och samhäll-B klasserna...Pallar inte, det kommer bli fett stort prov ju! 3 kapitel tror jag det är på. Aja, önska mig lycka till! Hoppas verkligen att jag skriver för ett A imorgon! Men vi får se...Godnatt!

Gecko

Kategori: Musik

 

Min första gif

Kategori: Allmänt

Lördag och själv har man pluggat hela dagen! Kul de...Men måste man så måste man! Tog i alla fall en liten paus då jag sminkade mig (iaf ögonen) och gjorde min första gif! Haha, den blev ju ganska bra ändå! Man kan inte alltid vara så seriös! Men, men...ska fortsätta plugga nu, kanske slänger upp ett inlägg innan jag lägger mig. Om inte,  god natt!
 

Koala

Kategori: Musik

 

19:30 - 03.00...

Kategori: Allmänt

Jäklar vad trött jag är! Kanske inte så konstigt dock...Jag hade ekonomiprov det första jag hade när jag kom till skolan, men det är inte därför jag är så himla trött. Nej du, jag tog en "powernap" igår för att orka plugga senare. Det slutade med att jag somna vid 19:30 och vaknade vid 03:00 då jag gick upp för jag var så jävla pigg vid den tiden då jag hade sovit ett bra tag. Iaf, har alltså vart uppe från 3 inatt tills nu. Kul de... ska nog ta en "powernap" nu också! Tror det blev rätt på texten ovan "Voy a dormir..." aja, vi hörs!
 

Våldgästade ett eritrianskt bröllop.

Kategori: Fest

Bästa kvällen på jävligt länge. Så jävla fantastisk lördag alltså! Haha, dagen "börjar" kl: 16:00 då jag & Bella går på boxning-matcher som hölls i Folkets park. Det var jättekul att kolla på och så, sedan efter det drog vi hem till henne, käkade lite mellis och sedan sjöng vi till SingStar, ABBA, vi sjöng som änglar, hahah... Iaf så drog vi till Smedjan efter det där det uppträdde lite olika Rock-band, vi såg dock bara på ett band innan vi sedan drog till Donken. Där satt vi i flera timmar och kom fram till en sak som jag inte kommer att nämna just nu iaf. Därefter tänkte vi åka hem, men då när vi åkte förbi Volvogården så hörde vi sådan hög musik att vi tänkte "våldgästa" festen, haha. Sedan kom jag på att Betto skulle vara där på bröllop idag så vi ringde henne, och vi blev "inbjudna" att dansa och äta på bröllopet. Det var ett utav det roligaste och galnaste jag har gjort på länge. Alla bara kolla när Bella & jag dansade där på golvet med Betto och en massa andra i samma ålder som oss. Det var i alla fall sjuuukt kul och definitivt värt den lilla skammen som man kände, men som försvann ganska snabbt då alla typ drog i en och "hejade" på en och försökte få en att dansa. Underbart. Jag älskar den eritrianska kulturen alltså! Det var i alla fall min kväll, god natt!
 

New tattoo...OMG...

Kategori: YOLO!

 
 
 
 
Hahahha, OMG! Jag träffade Amanda en kortis ikväll och vi köpte sådana här "tuggummi-tatueringar" som vi klistrade på oss själva. Sååå, självklart var jag tvungen att driva med min familj. Mamma, trodde jag seriöst skulle slå mig. Hahah! Jag ställer mig med sidan mot henne och ser till så att "tatueringen" syns lite grann bara. Och hon skriker och pekar: "Vad är det där!?!?" Jag blev fett förvånad och sa på en gång att jag drev. Och hon blev så lättad så det går inte att beskriva. Sedan var det min brorsas tur och han bah: "Oooh, fett coolt ju!" Haha, han var ju fett skön! Och sist men veeerkligen inte minst...min pappas tur...Först, han märker ingenting fast jag gått runt i köket jätte länge med tröjan lite snett uppåt. Sedan säger jag: "Du har verkligen inte märkt något alls?" Och vänder mig och visar lite av tatueringen. Omg...han blev heeelt mållös och bara satt med öppen mun och stirra på tatueringen. Jag brast ut på en gång och sa att jag drev. Det värsta var att han inte trodde mig, han trodde verkligen tatueringen var äkta. Så kvällen slutade för mig med en "livs-läro/kunskaps-historia" av pappa om hur dumt det är att tatuera sig och att man kommer att ångra sig...Hahah, aja det var allt från mig för den här gången! God natt! 
 

Tattoo

Kategori: Allmänt

Slutade 12:55 idag så jag mötte upp Amanda för att umgås lite. Bilden är från förut, tänkte att vi kunde bjuda lite på oss själva! Haha. Ps: Tatueringen är fake
 

Reunion

Kategori: Movie

Sååå, igår hade jag och mina gäris en reunion! Whoop, whoop!! Haha, det var jätte kul! Först åkte jag, Bella och Tilde till bion för att kolla på premiären av Gone Girl. Sjuuuuuuuk film, enligt mig. Jag fick typ damp på den. Jag kan inte ens beskriva den, men den är dock absolut värd att se! Iaf, efter bion åkte vi till donken för att möta upp Betto och Amanda som väntat där ett tag. Efter ett tag drog vi därifrån och åkte runt, sedan hamnade vi vid ån i stan, vid en pytteliten lekpark där vi lekte lite. Haha, kom hem vid 01:00 och idag blir det att plugga...