Catharina M.blogg.se

Övningskörning

Kategori: Allmänt

Alltså, jag älskar min mamma! Hon vet att jag är ganska stressad med skolan och så, så när jag kom hem så såg jag att hon hade städat mitt rum! Bara för att jag skulle slippa tänka på det och få en mer "avslappnad" miljö. Det var ju inte jättestökigt precis, men lite stök var det allt. Hon är den bästa!
Iaf, idag var jag på" körkorts-informations-möte". Ja, något sådant. Gick i alla fall på 3 timmar men snart bär det av att börja övningsköra på riktigt iaf! Ska sova nu, men vi hörs!

Booty wurk

Kategori: Musik

 

Fitness inspiration från Pintrest

Kategori: Insperation

Pinterest är ungefär som We Heart It för er som vet vad det är. Alltså inspiration och bilder etc av olika slag. Jag är typ beroende av Pinterest och är inne där minst 1 gång per dag, därav anser jag att ni som inte har ett konto där borde skaffa bara för att det är den allmänt bästa sidan! Man blir så inspirerad plus att det är gratis så man förlorar ju inget på det.
 

Jag fick hype

Kategori: Allmänt

Jag tänkte lägga upp en bild innan jag drog igår på min "födelsedags-outfit" men det blev bara suddiga bilder, konstigt nog. Jaja, jag däckade 2 gånger igår på deras soffa, och resten av ungdomarna som var där skulle självklart "pranka" mig. De filma medan de satt en mobil med högsta volymen på en låt vid mitt öra. Så jag fick typ hype. När jag vakna andra gången fick jag reda på att de hade gjort det 1 gång till, men att jag inte vakna (!?). När jag kom hem däckade jag igen, i min klasströja tydligen och med sminket på. Så jag ser helt crazy ut idag! Vaknade även med gryyyyyyyym träningsvärk i rumpan efter powerwalken igår! Hahah, iaf så ska jag läsa några sidor ur boken vi fick på svenskan så jag har det gjort! Sen blir det bara att stretcha bort träningsvärken och chilla.
 

7 km

Kategori: Allmänt

Pfft, jag är helt slut nu! Sista lektionen var idrott och vi skulle gå/powerwalka/jogga 7 km runt Ullvibackar. Fyfan, alltså! Jag powerwalkade snabbt som fan med Jennifer och Jenny i min klass, hade mjölksyra i benen mer än halva vägern, haha. Men, men, ska sluta klaga nu! Min bästa kusse fyller 16 år denna helg så ska till henne ikväll för att fira henne med släkten! Så det ska bli kul i alla fall! Kommer kanske upp ett inlägg ikväll innan jag drar också!
 

Knäpper mina fingrar

Kategori: Musik

 

Bjuder på den

Kategori: Allmänt

Börjar ju som sagt 12:20 idag så ska ta att fortsätta plugga! Hahah, iaf bjuder på en bild från gårdagen då bästa Amanda hjälpte mig med plugget! Eller ah, hon satt i alla fall och gjorde mig sällskap innan hon tog tågen till Stockholm!
 

Plugg, plugg, plugg...

Kategori: Allmänt

Har, om man avrundar, typ 1000 instuderingsfrågor till juridiken som jag måste göra klart tills på fredag. Så det har jag krigat med sen jag kom hem, haha blir aldrig klar för jag är så himla lätt-distraherad. Som nu då, jag bloggar om det som jag borde göra, haha det är så jag "pluggar"! Men i alla fall, börjar inte förens 12:20 imorn! Jihoo! Så får fortsätta imorn för snart ska jag sätta på Paradise Hotel! Godnatt, så hörs vi!
 

TILLHÖR BETTAN!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Betto fyllde ju år i början av september, hahah dumma mig som glömde bort! Jag sprang i skogen med henne på morgonen då hon fyllde år, jag gratta inte överhuvud taget. Sedan när jag kommer hem ser jag på fb att hon fyller år just den dagen. Så jag får panik för jag och några av mina vänner brukar alltid fixa, skämma ut och hålla på när någon av oss fyller år. Så jag fick hype och köpte en massa till bruden, rista in: TILLHÖR BETTAN på flaskan, sedan fyllde jag i med penna! Hahah! Iaf gav de till henne igår för det har blivit att jag glömt etc, men aja, grattis Betto i efterskott! 
 

Sån jävla feeling av låten!

Kategori: Musik