Catharina M.blogg.se

Ja här står det och ekar minsann...

Kategori: Allmänt

 
Söndag 15/2: Idag chillade jag bara, tills jag fick ett sms av Bella som kände för att se den eftertraktade filmen Fifty Shades Of Grey. Så vi gick på den. Var totalt fullproppat av människor. Alla platser var upptagna, så det var ju lite smått pinsamt då filmen är lite, ja ni kan ju se trailerna ovan. De flesta vet nog ändå vad det är för typ av film så. I alla fall, filmen var ganska bra faktiskt dock sämre än jag förvänta mig och slutet sög ju totalt...Det filmen handlar om är sjukt hemskt och messed up på riktigt alltså. Fa'an vad jag hatar sådant! (Speciellt då det finns sådana människor i verkligheten, fast värre...) Usch! Men den var ändå ganska bra, dock hoppade den alldeles för mycket mellan  olika scenarior. Men annars så helt ok. Väntar på 2:an och 3:an nu bara! Hoppas dem väger upp ens förväntningar bättre. 
Måndag 16/2: Idag blev det en pluggar dag (sa jag i alla fall till alla som fråga) då jag hade matteprov dagen efter. Pluggandet gick dock inte sä bra och jag läste igenom vad man skulle kunna, spåna lite i en kvart och sedan gick jag och la mig. Tagga, tagga, tagga...F
Tisdag 17/2: Jaaaaaa, matteprovet gick som förväntat...åt helvete...Första sidan dock, pfft nailade dem uppgifterna. Svär jag får A på dem! Dock så var det ju självklart 2 sidor, och när jag vände blad och gjorde dem så...hehe...Tja men skitsamma, provet kan ju fkn ta sig. Skiteri. Fuck it.
Onsdagg 18/2: Branschdagen från helvetet...Fan vad tråkigt det var. Först befann vi oss på Sparbanken och en massa människor från olika företag etc kom och prata om deras jobb för oss. Hur roligt? Inte överhuvud jävla taget. Aja, det var något som alla ekonomiare var tvunga att pina sig igenom! Vid lunch vad man dock inte så hungrig för vi fick värsta mackan innan. Iaf så bestämde sig Jenny & jag för att sola istället...jävla muppar, vi sminka av oss, slängde av oss kläderna, stoppade i 40 kr i automaten och slängde in oss i solariumen, väntade på att de skulle starta. Och medan vi vänta så kom jag att tänka på tiden, då vi hade tider att passa och alltså vi skulle aldrig ha hunnit så jag  skrek som en galning på att Jenny skulle hoppa ut och börja klä på sig. Så något solarium blev det ej...Vi mötte upp Issi och taggade sedan till Hästens och Leax. Efter skolan så mötte jag i alla fall upp Amanda och vi snacka, chillade, åt, gick runt, träffade en på jara, gick förbi några Ullvielever som hade fest (på en onsdag, wtf?). Det var i alla fall fett chill, kom hem vid cirka 22.20 eller så.
Torsdag 19/2 (Idag): Sjukling...hade fett ont i halsen igår, men tänkte kriga mig igenom sista veckan innan lovet, men sedan vaknade jag imorse och gick upp och så märkte jag...jag kan fan inte prata och har hur ont i halsen som helst. Fan vad ont det gör! Så ska inte prata på hela dagen för, ah min hals totalt dödar mig. Kunde knappt säga till pappa imorse att jag var sjuk. Tog typ ca 5 min för honom att förstå, haha. Och pricken över i:et är ju att man inte har några halstabletter till hands! Jihoo! Tagga typ döden. Nej men allvarligt, står fan inte ut. Men måste iaf vara frisk till imorgon så jag kan gå sista dagen i skolan iaf, plus ska till Västerås då och vet inte riktigt om jag kommer hem på kvällen eller om jag tar något tidigt tåg på lördag...återstår att se, sen ska jag ju till Sälen på söndag också så måste veeerkligen bli frisk tills dess! Aja, ska sova nu. Godnatt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: