Catharina M.blogg.se

Gårdagen = bästa!

Kategori: Fest

Slutade tidigt i fredags så mötte upp Amanda för att käka på Greken, beställde gamla vanliga. (Han som vi betalade till var jättesöt och bjöd på Cola, hahah)
Innan bokade vi tid för att fixa naglarna på "Queen nails" i Köping. Sjuuukt snyggt blev de o är jättenöjd! Gelenagkar blev det!
Sedan blev de parti på kvällen vid Volvogården. Jag skulle möta Amanda, Betto, Safa o Solyana där men de 3 sista var ju såklart försenade! Så jag & Amanda drog direkt t festen och Betto o Solyana kom 2 h senare…(Safa kunde tyvärr inte komma)
Stötte på Tilde där också (otippat, hahah
2 h senare kom brudarna iaf! (efter att jag ringt o skickat 1000 sms till dem som de inte svara på, seeeega hahahah)
Lite selfies hit o dit, hahahah
Snygging, hahah dagen efter på förmiddagen (idag)
Vi slutade ju inte där nej vi fortsatte festen ett tag haha och den kanske fortsätter ikväll också! Så de blir jävligt nice isf!
 
själva kvällen igår var huuur kul som helst och både jag & Amanda släppte alla hämningar och fucka ur totalt! Bästa ever! Toppa verkligen mina förväntningar! Även sköna människor där också o många som man kände. Dock så är jag extremt Förvirrad för jag hänger inte med alltså, vet fan inte hur jag känner eller någonting. De dök upp 1 person på festen som jag veeerkligen inte ville skulle vata där och ja, skit också hahah så jävla dum jag är…orkar inte med mig själv. Idiot.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: