Catharina M.blogg.se

√›‹ƒ®∂ƒΩ†¸˛ø∂fi

Kategori: Allmänt

Måndag: Hade ca 2 lektioner, drog sedan och sola med Jenny, därefter drog vi ner på stan och kolla lite köpte med mig eos läppbalsam och Baby lips. Iaf sedan käkade vi på Latifa (världens godaste kebab). Strax efter två taggade jag till folkets hus där jag mötte upp Amanda. Vi strosa sedan runt på stan och beslutade oss för att köpa solrosfrön (nostalgi, kan sommarn komma eller??). Vid 6 ca drog jag och gymma med gäris (jäääävligt hårt, vi har skaffat pt på gymmet och allt, så han ser till att man inte ligger på latsidan, kan man ju säga) Sedan taggade jag hem. Omg min lur var on fire den dagen. Det ringde folk KONSTANT, så fort jag hunnit lägga på så ringer nästa. Så var det fan enda från Latifa till jag kom hem från gymmet. Haha aja, så var måndagen iaf!
Tisdag: Sjuk, plus hade typ 2 lektioner och var klar med allting som vi skulle göra så kände ändå ingen press på att kriga mig till skolan helt däckad.
Onsdag:Fortfarande sjuk, helt jävla förstörd. Wtf? Lämna mig ifred, blev nyss frisk för fa'an. Aja, ska gå till syon någon gång denna vecka känner jag, för dem hör ju inte av sig. Så jävla dålig stil, aja skitsamma har 10.000 uppgifter som ska vara klara denna vecka så ska ta tag i dem nu så jag får skiten gjord.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: