Catharina M.blogg.se

Bild bomb från statsparken i Örebro

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

Gästbloggare nr. 2!

Kategori: Allmänt

Yo!
 
Den första gästbloggaren som bloggade här har typ dött, så nu bloggar jag istället! Jag heter Bella och är kompis med Madde (även kallad Catharina), och jag tjatade på henne att jag skulle få "blogga" här idag.
Jag har inte så mycket att skriva just nu, men jag har väldigt mycket skvaller på G!
Om jag får minst tre kommentarer på det här inlägget kommer jag att berätta ett riktigt saftigt skvaller om Madde!
Så kom igen nu, KOMMENTERA!
Passande bild tyckte jag 

Cykeltur på landet

Kategori: Allmänt

Heey! Kom nyss hem från en liten cykeltur på landet med pappa, så nu ska jag väl ta och hoppa in i duschen och sen blir det lite How i met your mother, och jag har bara druckit 3 glas vatten, så för att nå mitt mål måste jag dricka 7 till! Aja, det blir en utmaning. Det var min kväll, imorgon slutar dagen 15.30, åh! Och föresten, lycka till till er som vill testa tidningsnaglar. Puss & kram♥

Tidningsnaglar

Kategori: Allmänt

Heey! Som jag sa igår i ett annat inlägg, om det här med tidningsnaglar. Jag har gjort dem nu och blev ganska nöjd faktiskt, så här kommer en beskrivning från Julia tidningen och en bild på hur mina blev. Puss & kram♥ 
 
 
Du behöver:
*Tidningspapper
*Vätska som innehåller alkohol, men vanligt vatten fungerar annars också (Jag tog handsprit)
*Snow in megeve, LÒrèal
1. Måla 2 lager med det vita lacket från LÒrèal. (Jag använde inte den)
Det är väldigt viktigt att de här lagren får torka helt och hållet innan du fortsätter, annars blir det fula märken i lacket.
2. Under tiden det torkar kan du riva/klippa ut 10 olika delar ur en dagstidning, (tex Bärgslagsbladet) som du vill trycka på naglarna.
3. Doppa tidningspappret i vätskan och tryck sedan papperet mot nageln. Tryck i ca: 10 - 15 sekunder och lossa  papperet försiktigt.
4. När alla naglarna är klara toppar du med ett genomskinligt lack för att få trycket att fästa ordentligt. Men lacka försiktigt så du inte smetar ut ditt coola tryck. 

Beach Rock

Kategori: Fest

Heey! Igår var jag och ett gäng kompisar på Beach Rock och det var så kul! En del av oss åkte på en mekansisk tjur, haha, det var jätte roligt. Och sen fanns det lite andra liknande aktiviteter, som vi också testa. Efter några timmar kom Norlie & KKV och spelade och sjöng. Puss & kram♥

Gäst bloggaren

Kategori: Allmänt

 Hej! Jag är gästbloggaren på catarinam.blogg.se och kommer bara skriva inlägg nån gång ibland, kanske när hon är på semester och så :)

Fool`s gold

Kategori: Movie

HejHej! Idag har det ju som sagt blivit en riktigt mysig slappar dag. Men jag tänkte att jag ändå kunde ta att tipsa om en jätte bra film. Fool`s gold heter den och man kan säga att det är en romantisk, komisk äventyrs film med Kate Hudson - Tess Finnegan och Matthew McConaughey - Ben (Finn) Finnegan, i huvudrollerna. Det är en riktigt bra film och jag har kollat på den säkert 10 gånger. Men det beror ju på vad man gillar för typ att
filmer.Puss & kram♥
 
  

Poker

Kategori: Allmänt

HejHej! Idag har jag inte gjort särskilt mycket alls faktiskt, spelat kort med mamma och lyssnat på mycket musik.
Men jag kan ju i alla fall bjussa på en bild från när jag var i Norge. Puss & kram♥

Mitt första blogg inlägg

Kategori: Allmänt

Hejhej! Det här är mitt första blogg inlägg, och jag tänkte starta bloggen genom att lägga ut ett litet tips!
                      Om du har torra läppar, testa att ta lite olivolja på fingret och smeta ut på läpparna 
innan du ska gå och sova. Jag har testat det själv 
och det fungerar riktigt bra faktiskt. Puss och kram